”I valet och kvalet” – möt förstagångsväljare i P4 Sörmland

 

I valet och kvalet är en radioserie som följer förstagångsväljare i Sörmland. Häng med Emma från Nyköping, Salah från Syrien, Shamiran från Irak, Eileen från Tyskland, Fatheija och Mohamed från Somalia på jakt efter det parti som de vill rösta på.

Lyssna!

Förstagångsväljare Folkhögskolan EskilstunaFörstagångsväljare Mohamad

Integritetsinställningscenter

Statistik

För att samla in statistik om dig och ditt beteende.

G_ENABLED_IDPS, _ga,_wpndash,gdprprivacy_bar,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types],redux_current_tab,tk_tc,tk_tc,wordpress_e405f18de7c64a90a16b1fdda7eec940,wordpress_logged_in,wordpress_logged_in_e405f18de7c64a90a16b1fdda7eec940,wordpress_test_cookie,wp-settings-4,wp-settings-time-4.wpc_wpc
G_ENABLED_IDPS, _ga,

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?