Kortfilmsproduktion – Kurs för seniorer

MINNEN FRÅN FÖRR  –  kortfilmsproduktion för seniorer +65år

”Det finns mängder med fotografier i album, skokartonger och på vindar. Bilder som för upphovspersonen skapar minnen och berättelser som försvinner om vi inte lyssnar till dem. Och hur skulle det kunna gå till? Vi vet ju knappast ens om att de finns!”, så lät ett samtal hos Film i Sörmland för något år sedan.

Sedan dess har Film i Sörmland, som är en del av Landstinget, haft flera filmkurser för seniorer i länet. Där har personliga historier fått liv genom bilder och kommit en större publik till del.

Syftet med Minnen från förr-projektet är dels att erbjuda seniorer möjlighet att pröva ny digital teknik. Men också att ge äldre personer kunskap om ett nytt sätt att ta hand om sitt fotoalbum och dela upplevelser från förr med många fler”. Under hösten 2018 kommer jag, i Film i Sörmlands regi, hålla fler kurser runt om i länet. Låter det intressant? Kontakta mig på 0733-7955 18.

Kursupplägg:

3 tillfällen á 3 timmar

Kostnad: 300 kronor

Inga förkunskaper krävs och Film i Sörmland bistår med all teknisk utrustning

Integritetsinställningscenter

Statistik

För att samla in statistik om dig och ditt beteende.

G_ENABLED_IDPS, _ga,_wpndash,gdprprivacy_bar,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types],redux_current_tab,tk_tc,tk_tc,wordpress_e405f18de7c64a90a16b1fdda7eec940,wordpress_logged_in,wordpress_logged_in_e405f18de7c64a90a16b1fdda7eec940,wordpress_test_cookie,wp-settings-4,wp-settings-time-4.wpc_wpc
G_ENABLED_IDPS, _ga,

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?