”Mitt sommarparadis” – Radioserie i Sveriges Radio P4 Västmanland

I radioserien ”Mitt sommarparadis” i Sveriges Radio P4 Västmanland besöker jag olika sommartorp i Västmanland. Bland annat hör du mig prata med två familjer i Strömsholm som byggde nytt istället för att köpa en traditionell sommarstuga.

Du kan lyssna på hela serien i Sveriges Radio här!

Lyssna!

Integritetsinställningscenter

Statistik

För att samla in statistik om dig och ditt beteende.

G_ENABLED_IDPS, _ga,_wpndash,gdprprivacy_bar,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types],redux_current_tab,tk_tc,tk_tc,wordpress_e405f18de7c64a90a16b1fdda7eec940,wordpress_logged_in,wordpress_logged_in_e405f18de7c64a90a16b1fdda7eec940,wordpress_test_cookie,wp-settings-4,wp-settings-time-4.wpc_wpc
G_ENABLED_IDPS, _ga,

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?