”I hängmattan” – En sommarserie i Sveriges Radio P4 Sörmland

Klicka nedan och lyssna på solvarma och avkopplande program i min sommarserie med rikskändisar som alla har en koppling till länet. Var hittar man Ma Oftedal, Anitra Steen eller Mona Malm  sommartid och vad gör egentligen Tommy Körberg på semestern? Visste du att Göran Greider odlar blommor, klappar katt och sköter kompost när han är ledig?

Kan hända avslöjar Leila kanske andra rum i sitt liv än köket eller har andra kvaliteter än de underbara kakorna vi känner. Nedan hittar du alla medverkande i sändningsschemat från 2008 till 2017. Det finns 142 somriga samtal att njuta av i hängmattan.

 

 

 

Lyssna!

Integritetsinställningscenter

Statistik

För att samla in statistik om dig och ditt beteende.

G_ENABLED_IDPS, _ga,_wpndash,gdprprivacy_bar,gdpr[allowed_cookies],gdpr[consent_types],redux_current_tab,tk_tc,tk_tc,wordpress_e405f18de7c64a90a16b1fdda7eec940,wordpress_logged_in,wordpress_logged_in_e405f18de7c64a90a16b1fdda7eec940,wordpress_test_cookie,wp-settings-4,wp-settings-time-4.wpc_wpc
G_ENABLED_IDPS, _ga,

Avsluta ditt konto?

Ditt konto kommer att avslutas och all din data kommer att raderas permanent och kan aldrig återskapas. Är du säker på att du vill fortsätta?