Dålig tajming morsan – som ljudbok!

Dålig tajming, morsan är en roman om livet och kärleken i skuggan av hedersförtryck. Boken handlar om människorna som bor i ett av Sveriges alla stora bostadsområden, inte så långt bort med andra ord, men ändå ett liv så annorlunda, fyllt med problem som de flesta av oss inte trodde fanns.

Jamila, bokens huvudperson, kom till Sverige som flykting undan krig och förföljelse i Mellanöstern. Men livet i det nya landet är inte så lätt. Det mesta av det nya är mycket främmande för kvinnan från bergen, som knappt kan läsa eller skriva.

Hon lever med sina döttrar ständigt misshandlad, förtryckt och kontrollerad. Hittar de vägen ut ur sitt privata elände? Boken bygger på verkliga händelser. Dålig tajming, morsan är en roman om livet och kärleken i skuggan av hedersförtryck. Nu finns den inläst som ljudbok och kan köpas direkt av författaren eller Kerstin Svenson Radio- och Ljudproduktion.

Hör författaren Lisbet Svedlind